Zendingscommissie Zendingscommissie

In de afgelopen periode zijn we bezig geweest om vorm te geven aan een zendingscommissie voor onze gemeente.  De doelen van deze commissie zijn vooral om de bekendheid van de GZB uit te breiden
Cees Grinwis is de voorzitter van deze commissie. Verder zitten in de commissie Piet Egas, Corma van Huizen en Hannie Tanis.
We zullen in de komende tijd gaan kijken wat we voor activiteiten kunnen doen om geld te verzamelen en de bekendheid van de GZB uit te breiden.
Ook uw ideeën zijn hartelijk welkom!

----------------------------------------------------------
De verkoping van wafels en puzzels op zaterdag 29 juli heeft € 295,50 opgebracht. Allen hartelijk dank voor uw hulp en afname. Heeft u nog puzzels of gezelschapsspelletjes die u weg wilt doen? Mogen wij die hebben voor een volgende verkoping? Inleveren kan op Preekhillaan 12 of Julianaweg 22.
----------------------------------------------------------

U heeft er misschien wel eens van gehoord: “Happen en Trappen”. Het gaat om eten en fietsen. U start op een punt en gaat een lekker voorgerechtje eten. Dan een stukje trappen en u komt bij het volgende punt. Hier eet u weer wat en vervolgt daarna uw route. Zo hapt en trapt u uw diner bij elkaar.
De zendingscommissie heeft plannen om op een zaterdagmiddag in september (of doorschuiven naar volgend jaar DV.) een Hap- en Trapmiddag voor u en jullie te organiseren.
Graag zouden we een inventarisatie willen maken van wie er interesse heeft, maar ook wie er een gerecht wil of kan klaar maken.
Aanmelden via Hannie Tanis, Email: hannievanutrecht@outlook.com
Hartelijke groeten van de zendingscommissie


 
 
Koekjesverkoop GZB Colombia Koekjesverkoop GZB Colombia
De familie Tanis had voorafgaand aan de zendingsmiddag en avond op woensdag 21 juni jl. koekjes gebakken en deze verkocht. Het mooie bedrag van € 212 is overgemaakt voor het project in Colombia.