Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9:30 uur en 18:00 uur.
Tijdens de morgendienst is er kinderoppas. Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van een van onze diensten.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 16 augustus
9:30 uur Ds. L.M. Jongejan Ede
18:00 uur Ds. L.M. Jongejan Ede

Klik hier voor de liturgie (zaterdag beschikbaar)

Klik op de collectezak of scan de QR-code voor uw digitale collecte:

Zondag 23 augustus
9:30 uur Prop. F.A. Visser Nieuwerkerk
18:00 uur Ds. M.M. van Campen Goes

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Wij bieden u de mogelijkheid om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak of de QR-code te scannen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Als u dat op prijs stelt kunt u anoniem een gift geven. Een aandachtspunt hierbij is wel dat de betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

Wij danken u voor uw gift!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van augustus is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.

Financieel steunen? Financieel steunen?
Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!

Gebruiksplan kerkgebouw Gebruiksplan kerkgebouw
Klik hier voor het gebruiksplan van ons kerkgebouw.