Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9:30 uur en 18:00 uur.
Tijdens de morgendienst is er kinderoppas. Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van een van onze diensten.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 6 december
9:30 uur Ds. P.C.H. Kleinbloesem Goudswaard
Bediening Heilig Avondmaal

19:30 Ds. M.J. Middelkoop Middelharnis
Dankzegging Heilig Avondmaal

Klik hier voor de liturgie (zaterdag beschikbaar)

Klik op de collectezak of scan de QR-code voor uw digitale collecte:

Woensdag 9 december Bijbellezing
19:30 uur Ds. C. van de Worp Wezep

Zondag 13 december
9:30 uur Ds. C. Doorneweerd Strijen
18:00 uur Ds M.A. Post

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Wij bieden u de mogelijkheid om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak of de QR-code te scannen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Dit kan als u dat wenst, anoniem. Wij danken u voor uw gift!

Alpha bijeenkomst Dirksland Alpha bijeenkomst Dirksland

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 300.000. Ook in Dirksland wordt Alpha vanaf 23 september gegeven. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? De Bijbel lezen: waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? De start is op woensdag 23 september 2020. Elke avond begint om 18.30 uur met inloop. We stoppen om 21.30 uur De avonden worden gehouden in De 'oude bieb' in Dirksland (Kapoenstraat 2). Bij een groot aantal aanmeldingen zal men we uitwijken naar een andere locatie. Aanmelden via: ruudbouman@hervormddirksland.nl

Financieel steunen? Financieel steunen?
Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!

Gebruiksplan kerkgebouw Gebruiksplan kerkgebouw
Klik hier voor het gebruiksplan van ons kerkgebouw.