Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9:30 uur en 18:00 uur.
Tijdens de morgendienst is er kinderoppas. Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van een van onze diensten.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 26 september
9:30 uur Ds. A. Simons
18:00 uur Prop. F.A. Visser

Klik hier voor de liturgie

Klik op de collectezak of scan de QR-code voor uw digitale collecte:

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Wij bieden u de mogelijkheid om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak of de QR-code te scannen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Dit kan als u dat wenst, anoniem. Wij danken u voor uw gift!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van september is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.

Gebruiksplan kerkgebouw Gebruiksplan kerkgebouw
Klik hier voor het gebruiksplan van ons kerkgebouw.