Welkom Welkom

Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9.30 uur en om 18.00 uur. De voorzang wordt vijf minuten voor de aanvang van de dienst gezongen. Wij nodigen u hartelijk uit deze diensten mee te maken. Tijdens de morgendiensten is er kinderopvang.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten

Zondag 22 april
9:30 uur Ds. A. Belder Nieuwe Tonge
18:00 Ds. M.J. van Middelkoop Middelharnis

Zondag 29 april
9:30 uur Ds. C. van der Worp Wezep
18:00 uur Ds. C. van der Worp Wezep

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Financieel steunen? Financieel steunen?

Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Op dit moment lopen er 2 acties, namelijk Actie Kerkbalans 2018 en Onderhoud Orgel.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van april is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.

Jaarmarkt Jaarmarkt

Nieuws Jaarmarkt Nieuws Jaarmarkt

Levensmiddelen
Voor onze levensmiddelenkraam zijn we op zoek naar levensmiddelen met een ruime houdbaarheidsdatum, de levensmiddelen kunnen ingeleverd worden bij Daniëlle Quist, Alexanderstraat 52.

Glas en servieswerk

Het glas en servieswerk kunnen elke donderdagochtend van 8.00 tot 11.00 uur gebracht worden in de ‘Morgenster’.

2de handskleding

Dit jaar zijn we voor de jaarmarkt weer op zoek naar 2de hands kleding.
Alle kleding is welkom, mits deze in goede staat en gewassen is.
De kleding kan gebracht worden bij Anne Grinwis, Preekhillaan 12 Ouddorp.
Ook zijn we op zoek naar kledingrekken die we deze dag kunnen lenen, heeft u er één te leen dan horen we het graag!

2de  handsspullen

De 2de hands spullen kunnen gebracht worden bij Anne Grinwis, Preekhillaan 12. Ook is er de mogelijkheid om de spullen en de levensmiddelen op woensdagavond 9 mei van 19.00 tot 20.30 uur en op donderdagmiddag 10 mei van 13.00 tot 15.00 uur af te geven in de ‘Morgenster’. Spullen in goede staat zijn van harte welkom, met uitzondering van grote meubelstukken, computers ed.

Creatief bezig zijn, iets voor u?
Voor de jaarmarkt op 11 mei willen we graag ons steentje bijdragen door creatief bezig te zijn met elkaar, zodat we de gemaakte spullen kunnen verkopen op deze dag. Bent u/jij creatief en lijkt het u/jou leuk om een aantal avonden in april/mei met elkaar te handwerken, timmeren, schilderen, bloemschikken of iets dergelijks, meldt u/jou dan aan bij Corina Abresch en Hetty Moerkerk 06-28982574.

Vrijwilligers

Voor deze dag is er altijd flink wat hulp nodig, fijn dat we al een aantal mensen bereid hebben gevonden om deze dag te helpen! Wilt u ons komen helpen een dagdeel of een hele dag? Laat het ons weten, uw hulp wordt zeer gewaardeerd.
U kunt zich opgeven bij Anne Grinwis 683280 of per mail naar:

Vrijwilligersavond

Alvast willen we via deze weg al de vrijwilligers uitnodigen voor een vrijwilligersavond op woensdag 2 mei van 19.30 tot 20.30 uur in de ‘Morgenster’
Ons doel hierbij is om alles voor de jaarmarkt nog eens door te nemen, via de mail krijgen de vrijwilligers nog verder informatie en uitnodiging voor deze avond.

.

't Pinksterpad 't Pinksterpad

Fotoshoot tijdens jaarmarkt Fotoshoot tijdens jaarmarkt

Tijdens de jaarmarkt is er de mogelijkheid om op de foto te gaan.
Na afloop van de fotoshoot krijgt u alle foto’s gelijk mee op een USB stick
of ontvangt u ze digitaal via WeTransfer.De kosten voor de fotoshoot zijn € 10.

U kunt zich van te voren aanmelden om een tijd af te spreken, neem contact op via email