Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9.30 uur en om 18.00 uur. De voorzang wordt vijf minuten voor de aanvang van de dienst gezongen. Wij nodigen u hartelijk uit deze diensten mee te maken. Tijdens de morgendiensten is er kinderopvang.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 22 september
9:30 uur Ds. C. van den Berg
Bediening Heilig Avondmaal
18:00 uur Ds. C. van den Berg
Dankzegging Heilig Avondmaal

Zondag 29 september
9:30 uur Ds. C. van den Berg
18:00 uur Ds. C. van den Berg

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Financieel steunen? Financieel steunen?
Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van september is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.