Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Door de maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn er voorlopig geen kerkdiensten en bijeenkomsten. Tot die tijd wordt er op zondagmorgen om 9:30 uur en zondagavond 18:00 een live dienst uitgezonden via de kerkradio en via www.kerkomroep.nl. Ook zal er de aankomende tijd op woensdagavond een live meditatie met orgelspel worden gehouden die u kunt luisteren via de kerkradio en www.kerkomroep.nl

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 31 mei 1e Pinksterdag
9:30 uur Prop. C.J. Rijsdijk Scherpenisse
18:00 uur Ds. C. Doorneweerd Strijen

Maandag 1 juni 2e Pinksterdag
9:30 uur Prop. G.A. van Ginkel Maartensdijk

Klik hier voor de liturgie van zondag 1e Pinksterdag
Klik hier voor de liturgie van maandag 2e Pinksterdag

Klik op de collectezak of scan de QR-code voor uw digitale collecte:

Zondag 7 juni
9:30 uur Ds. A. Simons Montfoort
18:00 uur Ds. T.W. van Bennekom Goes

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Vertelling zondagsschool 31-5-2020 Vertelling zondagsschool 31-5-2020
Er is weer een nieuw verhaal voor de kinderen van de zondagsschool.
"Een rijke Pinksterzegen"
Klik op de afbeelding hieronder om deze te bekijken.

Meditatie met orgelspel Meditatie met orgelspel
De aankomende tijd wordt er d.v. elke woensdag avond om 20:00 uur een meditatie gehouden met orgelspel.
Deze kunt u beluisteren via www.kerkomroep.nl of de kerkradio.

Bericht i.v.m. coronavirus 24-03-2020 Bericht i.v.m. coronavirus 24-03-2020
Klik hier voor onze beslissingen inzake de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus.

Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak of de QR-code te scannen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Als u dat op prijs stelt kunt u anoniem een gift geven. Een aandachtspunt hierbij is wel dat de betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

Wij danken u voor uw gift!

Financieel steunen? Financieel steunen?
Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!