Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Novemberactie: heerlijke verse groente & fruit en prachtige tulpenbollen
De ‘r’ is in de maand, dus tijd om vitamientjes in te slaan! In samenwerking met Vos Groente en Fruit (van de weekmarkt), De Klôôsterweije (stoofperen en stoofappels) en Amsterfarm (tulpenbollen) mogen wij u weer heerlijke, gezonde en prachtige producten aanbieden. De stoofperen en stoofappels kunnen tot uiterlijk donderdag 19 november 15.00u besteld worden, de andere producten kunnen tot en met vrijdag 20 november besteld worden.
Op de achterkant van deze Kleine Kracht vindt u de prijzen van de stoofperen, stoofappels en de tulpenbollen. Van de overige producten wordt de prijs bekend op 12 november. Zo kunnen we u de scherpste prijs aanbieden. De prijzen worden gepubliceerd in het online bestelformulier, maar u kunt ook Daniëlle bellen als u niet beschikt over internet.
De bestelling kan woensdag 25 november afgehaald worden in de Morgenster (Weststraat 2, Ouddorp) of bezorgd worden voor €1,- (alleen in Ouddorp). Hierbij zullen wij natuurlijk de maatregelen in acht nemen. Ga voor uw bestelling naar tinyurl.com/novemberactie2020 . U kunt uw bestelling ook aan Daniëlle doorgeven (06 23464879) of per mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl.

Sponsors gezocht
Voor de producten die wij verkopen, moeten wij ook inkoopkosten maken. Dit is elke keer weer een aanzienlijk bedrag. Wilt u een van onze acties sponsoren? Mail dan naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl. Wij zullen dan uw naam vermelden op Facebook, Instagram en bij de bekendmaking van de opbrengst in dit kerkblad. Eventueel kunnen we uw logo ook vermelden op het online bestelformulier.

Verkoop van heerlijke chocolade
We hebben heerlijke Rittersport chocolade gekregen om te verkopen! Wie maakt ons los van deze scherp geprijsde chocola? Een lekkere actie en de opbrengst is volledig voor de kerk. Trek gekregen? Bestellen kan via Daniëlle Quist, 06-23464879, via activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl of via onze doorlopende verkoopwebsite: www.tinyurl.com/hervormdouddorp. Let wel, van sommige chocolade is er maar een kleine voorraad, dus wees er snel bij!
Chocolade met langere houdbaarheidsdatum: 16 gram € 0,20 per stuk (5-9 stuk: 10% korting, 10 of meer: 20% korting): Ritter Sport Melkchocolade met biscuit. Datum: 19-6-2021. 100 gram € 1,00 per stuk (5-9 stuk: 10% korting, 10 of meer: 20% korting): Ritter Sport Pure chocolade met hele geroosterde hazelnoten. Datum: 17-4-2021. Ritter Sport Melkchocolade met hele geroosterde en gezouten cashewnoten. Datum: 26-3-2021.
250 gram € 2,00 per stuk (5-9 stuk: 10% korting, 10 of meer: 20% korting): Let op: beperkte voorraad van 250 gram! Ritter Sport Knusperheld: Melkchocolade met knapperige cornflakes. Datum: 11-12-2020. Ritter Sport Helle Freude: Witte chocolade crispy. Datum: 17-12-2020.

Skipullies
Er zijn nog enkele skipullies te koop. Ook heerlijk om te dragen tegen de kou onder werkkleding! Ze zijn van het merk Rucanor en splinternieuw. In de maat M zijn er nog okergele. Maat L is er in bruin, rood, roze en okergeel. Maat XL is er in rood en geel. Ze kosten € 2,50 per stuk. Bestellen kan via Daniëlle Quist, 06-23464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl