Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl
Wij zijn ook te volgen via facebook en instagram!
Facebook: https://www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp
Instagram: activiteitencommissie_ouddorp

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

We kijken terug op een prachtige Boerenlanddag waar we leuke en lekkere dingen konden verkopen en een gezellig terras opgezet hebben. De opbrengst van die dag was € 1112,79. We willen iedereen die ons geholpen heeft op deze dag weer heel hartelijk bedanken!

Kerstkaarten / Wenskaarten
Eerder op de markten waren al leuke wenskaarten te koop en nu hebben we ook kerstkaarten in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld losse kerstkaarten voor € 0,50 per stuk, maar ook pakjes van 10 kaarten variërend in prijs van € 2,00 tot € 3,00 per pakje. Wilt u kerstkaarten of wenskaarten kopen dan kan dit elke donderdagochtend tussen 8.30uur en 11.00uur in de Morgenster (graag met contant geld). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, neem dan contact op met Anne via 0187-683280 om een afspraak te maken om langs te komen of dat wij bij u langs kunnen komen. Een kleine greep uit het assortiment is te vinden op de collage.

Versterking gezocht
Met het aanstaande vertrek van Jan en Alette in zicht zijn we weer op zoek naar nieuwe leden voor onze commissie! Lijkt het u/je leuk om ons te komen versterken en mee te helpen met het bedenken en organiseren van acties laat het dan weten bij Rianne, Anne, Marlies of Daniëlle. Samen zoeken we acties die we leuk vinden, verdelen de taken en kijken naar ieders wens en tijd op dat moment. Vele handen maken licht werk!