Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.
 
Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.
 
Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.
 
Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25. 
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl
Wij zijn ook te volgen via facebook en instagram!
Facebook: https://www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp
Instagram: activiteitencommissie_ouddorp


 
 
 

 

 
 

 
 
 
Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.
 
Nieuws Nieuws
Opbrengst Paasbrunchactie
Afgelopen maand hebben we een paasbrunchactie gehouden. De opbrengst daarvan was €670, -. We zijn dankbaar voor deze mooie opbrengst en willen iedereen bedanken die hier zijn of haar bijdrage aan geleverd heeft!

Moederdagactie
D.V. 8 mei is het weer Moederdag en daarom hebben we diverse producten te koop: van heerlijke, zelfgemaakte gebakjes tot kunstige bloemstukjes.
Ook mogen wij u in samenwerking met Kwekerij Luime uit Ouddorp diverse planten aanbieden.
De planten kunnen besteld worden tot en met 2 mei.
De gebakjes kunnen besteld worden tot en met 5 mei.
Let op: voor sommige producten geldt OP=OP!
U kunt de bestelling plaatsen via: tinyurl.com/moederdagactie2022
Of scan de QR-code hiernaast.

Ook kunt u mailen naar: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl
Of bellen/appen naar Daniëlle Quist (0623464879).
De bestelling kan zaterdag 7 mei afgehaald worden tussen 10.00u en 12.00u bij de Hervormde Kerk (Weststraat 2, Ouddorp) of bezorgd worden voor €1,- (alleen in Ouddorp).
Bij het ophalen van de bestelling op zaterdag 7 mei kunnen er bij de kerk ook zelfgemaakte bloemstukjes gekocht worden.

Vrijwilligers jaarmarkt
Fijn dat inmiddels al heel wat gemeenteleden zich hebben opgegeven om te helpen met de jaarmarkt (27 mei). Echter zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Mocht u/jij zin hebben om deze dag of een dagdeel te komen helpen dan horen we het graag, alle hulp is welkom.
Ook zoeken we nog vrijwilligers voor het klaarzetten van de kramen op 26 mei. U kunt zich opgeven bij Anne Grinwis (06-15282494). Ook als u altijd helpt, toch graag even een berichtje doen dan weten we op wie we kunnen rekenen.

Vrijwilligersavond 16 mei
Staat het al in u agenda, de vrijwilligersavond van 16 mei? Ons doel van de vrijwilligersavond is om alles voor de jaarmarkt nog eens door te nemen en het één en ander over de markt met u te delen. Bij deze ben u van harte uitgenodigd voor deze avond. De avond begint om 19.30 uur in ‘De Morgenster’.

Gebakkraam
Ook dit jaar willen we op de markt weer eigen gebakken koekjes, cake, taart etc. verkopen. Dit kan echter niet zonder uw hulp. We zijn op zoek naar vrijwilligers die hiervoor wat willen maken. Alles wat u bakt is welkom! Zou u het gemaakte zo willen verpakken dat het door de koper zo meegenomen kan worden? U kunt de lekkernijen op 27 mei ’s morgens bij de gebakkraam afgeven. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Anne.

Inzameling tweedehands spullen, kleding en boodschappen
Dit jaar zamelen we weer diverse dingen in voor verkoop tijdens de jaarmarkt. Tweedehandse spullen (geen grote meubelstukken of grote elektronica!), glas en servieswerk wat nog in goede staat en bruikbaar is, kunnen vanaf 9 mei bij fam. Meijer (Dorpsweg 39a) gebracht worden. Als het mogelijk is, graag aanleveren in stevige dozen.
Heeft u nieuwe of gebruikte (maar nog goede en schone) kleding over? Dan kunt u die inleveren bij Anne Grinwis (Preekhillaan 12).
Ook boodschappen kunnen weer ingeleverd worden voor de boodschappenkraam. Let hierbij op dat het producten een houdbaarheidsdatum hebben tot na 27 mei! Deze producten kunnen worden ingeleverd bij Anne Grinwis of Daniëlle Quist (Emmaweg 3).

Adopteer een kraam
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een kraam te adopteren. Mocht u om bepaalde redenen niet op de jaarmarkt aanwezig kunnen zijn en toch uw steentje bij willen dragen, dan is er een mogelijkheid om voor €15,- een kraam te sponsoren. Zie voor verdere informatie bijgevoegde flyer.

 
Jaarmarkt
Als laatste willen we als commissie iedereen hartelijk uitnodigen om

vrijdag 27 mei een kijkje te komen nemen op de jaarmarkt.
We zijn blij dat we dit als gemeente weer met elkaar mogen beleven!
 
Er is van alles te koop, zoals: aardbeien, kaas, cake, vis, patat, wafels en andere lekkernijen. We hebben ook weer een heerlijk terras waar u onder het genot van wat lekkers uit kunt rusten. Verder zijn er de bekende 2de hands spullen, kleding en boeken te koop. Daarnaast zijn er sieraden, hoeden, brocante, fotokaarten etc. te koop. Zoals u leest is er te veel om op te noemen. Kom langs en laat u verrassen! Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Daniëlle Quist.

 

Kleedjesmarkt
Zaterdag 25 juni wordt er weer een kleedjesmarkt georganiseerd, waar u uw eigen spullen kunt verkopen. Een plekje van 4 meter kost 10 euro. Voor deelname kunt u zich aanmelden bij Daniëlle Quist, 06-23464879 of per mail naar: activiteitencommissie@hervormdouddorp.