Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Terugblik decemberacties en jaar 2020
December was weer een drukke maand met veel acties en veel dingen te koop. Zo hadden we onder andere kerststukjes, soep, vogeltaarten, puzzeltochten en chocolade te koop. Verder waren er allerhande etenswaren voor de feestdagen te krijgen zoals kaasplankjes, nootjes en bakkersproducten. Ook kon de kerstpost ingeleverd worden en waren er lootjes te koop.

Terugkijkend mogen we erg dankbaar zijn voor hoeveel er verkocht is.
Op moment van schrijven moet de oliebollenverkoop nog van start gaan en ook gaat de chocoladeverkoop nog door. Afgezien van de opbrengst daarvan mochten alle acties in december het mooie bedrag van € 2.868,02 opbrengen.
We zijn hier enorm blij mee, en dankbaar voor dit grote bedrag.
Terugblikkend op afgelopen jaar ging er zoveel anders dan verwacht. Desondanks kon er toch ook veel doorgaan, soms iets gewijzigd of met hele nieuwe acties. Zo bleken de bestelacties een uitkomst. Door vooraf te bestellen en betalen, werd contact zoveel mogelijk vermeden en kon er toch geld opgehaald worden. Deze bestelacties hopen we in 2021 uiteraard weer te vervolgen, al hopen we natuurlijk ook dat het komend jaar weer mogelijk wordt om een jaarmarkt te houden.

Terugkijkend zijn we ook ontzettend blij met alle sponsors, die ondanks dat er geen zangavonden waren alsnog wilden bijdragen aan diverse andere acties. Ook willen we alle vrijwilligers bedanken, die zich dit jaar hebben ingezet om de acties mogelijk te maken. Maar bovenal danken we de Heere, die alles gaf wat nodig was en de acties zegende.

Voor wat betreft de jaaropbrengst wachten we nog op de opbrengst van de oliebollen. We hopen deze dus in de volgende Kleine Kracht bekend te maken.

Ritter Sport chocolade
Afgelopen maand hebben we ook weer heel veel heerlijke Ritter Sport mogen ontvangen (waarvoor hartelijk dank!).
We hebben:
- Witte chocolade met amandelnoten 100 gram THT 5/12/20,
€0,50 per stuk; 10 voor €4,50
Hazelnootmix zak van 23 stuks van 16 gram THT jan/feb 2021,
€3,- per zak; 3 voor €8,00
Goudgeelmix zak met diverse 16 grams melkchocolade THT 12/20,
€3,50 per zak; 3 voor 9,50
-
Tropisch-mix zak van 30 stuks fruitsmaken van 16 gram THT 1e kwartaal 2021, €4,50 per zak; 3 voor €12,50

100 grams chocolade die nog lang houdbaar is,
€0,80 per stuk; 10 voor €7,50
in de smaken:
- Melk met hele hazelnoten
- Puur met hele hazelnoten (beperkt op voorraad)
- Melk met biscuitje
- Melk met hazelnootstukjes
- Melk met hele amandelen (beperkt op voorraad)

Bestellen kan met een mailtje naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl
of via onze doorlopende verkoopwebsite: www.tinyurl.com/hervormdouddorp.
U kunt het formulier ook openen door de QR-code hiernaast te scannen.
Let wel, van sommige chocolade is er maar een kleine voorraad, dus wees er snel bij!

Op de website staan ook de Cd’s die nog te koop zijn.
ijn