Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Acties die niet doorgaan
In de voorgaande Kleine Kracht is al genoemd dat de jaarmarkt, zangavond, inzameling van spullen en de verkoop van snoeprollen niet doorgaan. Nu de maatregelen rond het coronavirus zijn verlengd tot 1 september kunnen ook de volgende acties niet doorgaan:
  • Kleedjesmarkt
  • Goede doelenmarkt
  • Zangavond 4 juli

De fietstocht is nog in overweging, wellicht kunnen we hier nog iets anders voor bedenken. Om toch geld in te blijven zamelen voor de kerk en om de verbinding met elkaar te zoeken, hebben we ook afgelopen maand als activiteitencommissie weer enkele acties gehouden, dan wel gestart.

Paasbrunch
Zo hebben we rond Pasen een leuke paasbrunch-actie georganiseerd waarbij mensen een brunch konden bestellen. We vonden het erg fijn dat er zoveel enthousiasme was rond deze actie en dat er zoveel bestellingen binnenkwamen.

Uiteindelijk hebben we in totaal 63 bestellingen gehad en een netto-opbrengst van €528,74. Allen bedankt voor het meedoen, het bezorgen en de leuke reacties!

Doe mee
Tijdens de jaarmarkt zijn we gewend om boodschappen en andere mooie prijzen te verloten. Omdat dit jaar helaas niet mogelijk is, doen we een verloting op afstand. Voor 1 euro per lot maakt u al kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een goed gevulde boodschappenmand! Voor 5 euro krijgt u zelfs 6 lootjes. Ook mee doen? Dat kan met via een mobiel betaalverzoek, stuur in dit geval een berichtje naar Daniëlle op 06-23464879. Overmaken kan ook, dat doet u naar NL18RABO0146382625 t.n.v. Herv. Gemeente Ouddorp. Laat in de omschrijving uw naam en telefoonnummer achter, zodat we u kunnen bereiken als wint. Liever contant? Dat kan door een envelop met uw gegevens en het bedrag door de brievenbus te stoppen bij Daniëlle Quist op Emmaweg 3 in Ouddorp. De trekking is op 12 mei.

Moederdagactie
Ook rond Moederdag willen we een actie houden, waarbij u diverse planten, mooie pioenrozen en leuke stukjes tot uiterlijk 4 mei kunt bestellen. Voor uzelf of om cadeau te geven. U kunt de bijlage bij deze Kleine Kracht gebruiken om uw bestelling door te geven of online uw bestelling invullen in een bestelformulier. Ga daarvoor naar onze homepage.

Brood-kaas-en-eierenactie
De bakkersactie die we in de vorige Kleine Kracht hadden aangekondigd, is nu uitgebreid tot een brood-kaas-en-eierenactie. Zie ook hiervoor het bijgevoegde bestelformulier onze homepage. U kunt tot uiterlijk 15 mei bestellen.

Uw bijdrage
We stellen het op prijs als u al onze (toekomstige) acties deelt met familie, vrienden en kennissen. Zo bereiken we ook het publiek dat we normaal aanspreken met de jaarmarkt. Alvast bedankt!

Voor alle acties geldt dat iedere euro die we hier nog mee kunnen ophalen goed gebruikt kan worden voor de voortgang van de verkondiging van het evangelie. Uiteraard is uw hulp daarbij nodig en die wordt dan ook gewaardeerd. Heeft u ideeën wat voor acties we ook in deze tijd kunnen organiseren, dan horen we dat graag. U kunt altijd één van de commissieleden een berichtje sturen of mailen naar:
activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl